Gi den nye juristen en opplevelse i gave

Har du noen i familien eller vennekretsen som nettopp har fullført sin master i rettsvitenskap og nå er ferdig utdannet jurist? Har du allerede gitt vedkommende en oppmerksomhet for å feire, eller er det på finne å komme opp med en god idé? I denne artikkelen skal vi se hvordan du i stedet for en kjedelig ting kan gi den unge fremtidige advokaten en spennende opplevelse i gave.

Gaven til den nye rettslærde

I dag er det sånn i det norske forbrukersamfunnet at allerede mennesker på 25-30 år har mye av det de trenger eller ønsker seg, stort sett med unntak av de store tingene som bolig og bil. I stedet for å gi unge voksne i denne alderen gaver, kan det derfor være kult å gi dem en opplevelse i stedet.

Dette kan du enkelt gjøre ved å kjøp gavekort på nett og velge mellom en lang rekke opplevelser som kan gi en sliten tidligere student ny gnist før en lang karriere i den krevende juristbransjen. Ved å gi et gavekort tar du ikke for gitt hva han eller hun er opptatt av eller liker, men lar vedkommende finne den opplevelsen som passer best inn i deres livsstil og ønskemål.

Hvilke opplevelser kan man velge mellom

De opplevelsene man kan velge mellom vil variere litt med hvor man bor i landet. I Oslo kan det for eksempel være å ta inn på en tradisjonell hytte i Holmenkollen sammen med sin partner, det kan være en spøkelsesvandring, skytetrening med grovpistol, eller et luksuscruise på fjorden. Bor man derimot på Vestlandet, kan det være en kulturarvreise rundt i Bergen eller kanskje surfekurs og eventyrgolf i Stavanger-området. I Agder kan man til og med prøve å kjøre en Formel 1-bil!

Som du sikkert skjønner av det siste eksemplet, er det stor variasjon i hvor mye de ulike opplevelsene koster – å kjøre en Formel 1-bil er ikke akkurat billig. Utvalget vil derfor avhenge av hvor mye man setter i gavekortet. Da er det greit å huske at rettsvitenskap er en tøff utdanning med fem lange år med pugging!