Gode systemer for HR og lønn

I dag er gode systemer for HR og lønn en forutsetning for at ansatte skal være fornøyde. For noen er HR og lønn kjedelige temaer, som opererer i bakgrunnen uten å få alt for mye oppmerksomhet. Samtidig kan det skape gigantiske problemer for et selskap hvis disse rutinene ikke fungerer

jobb lønnDet er ingen tvil om at et godt arbeidsmiljø er viktig for å holde ansatte, både eldre og yngre, i arbeid så lenge som mulig. Det er også ofte et dårlig arbeidsmiljø som gjør at ansatte slutter eller skifter jobb. Gode systemer for HR og lønn gir et godt arbeidsmiljø:

Et godt arbeidsmiljø får flere eldre til å jobbe lenger, viser forskning – ABC Nyheter

HR og lønn – hygienefaktor eller konkurransefortrinn

Mange selskaper har svært gode systemer for HR og lønn og det finnes flere ulike profesjonelle systemer å velge mellom, Aditro er et av dem. Så lenge et selskap bruker gode systemer og har rutiner som fungerer, vil HR og lønn bidra til et godt arbeidsmiljø. Følelsen av at alt «bare funker» skal ikke undervurderes, at lønn kommer på kontoen som forventet er for eksempel noe de fleste forventer.

Spennende muligheter med mer avanserte systemer

Med gode rutiner for det grunnleggende på plass, kan også avanserte systemer for HR og lønn bidra til en enklere hverdag for de ansatte. Det kan handle om alt fra digital timerapportering, til skanning av utlegg med mobiltelefonen. Det finnes også mange ulike fordelsprogrammer som kan gjøres tilgjengelige for ansatte, uten at det medfører noen ekstra kostnader eller administrasjon for arbeidsgiver. Dette forutsetter da selvfølgelig at systemet for HR og lønn støtter denne typen ekstrafunksjoner.